۱۷ استاد دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان یک درصد برتر جهان

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۶ کد : ۲۱۰۰۳ اخبار تصویری

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز از قرار گرفتن ۱۷استاد دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان یک درصد برتر جهان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر جلال شیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، ۱۷ استاد دانشگاه تبریز در جمع پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی در حوزه های مختلف موضوعی علوم سال ۲۰۲۳ قرار گرفتند.
به گفته وی براین اساس دکترسید حسین حسینی ، دکتر سید محمد سید محمودی، دکتر مهدی عباپور، دکتر وحید نورانی، دکتر مرتضی یاری، دکتر مهران صباحی، دکتر سعید زینالی هریس، دکترابراهیم بابایی، دکتر وحید زارع و دکتر احسان غلامیان کارکن، دکتر بهنام محمدی ایواتلو و دکتر کاظم زارع در حوزه مهندسی، دکترعلیرضا ختائی در حوزه مهندسی، شیمی، محیط زیست و بوم شناسی، ، دکتربابک قنبرزاده و دکتر سید هادی پیغمبردوست در حوزه علوم کشاورزی، دکتر میرعلی فرج زاده در حوزه شیمی و دکتر حسن نمازی در بخش زیست شناسی و زیست شیمی بر اساس فعالیت های پژوهشی و استنادات دریافت شده در این لیست قرار معرفی شده اند.
خاطر نشان می شود: در سال گذشته  نیز بر اساس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام،  استاد دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان یک درصد دنیا قرار داشتند.