رئیس دانشگاه تبریز:

اجلاسیه نهایی کمیته دانشگاهیان کنگره ۱۰ هزار شهید آذربایجان شرقی برگزار می‌شود

۰۶ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۷ کد : ۲۰۸۳۱ اخبار تصویری

رئیس دانشگاه تبریز از برگزاری اجلاسیه نهایی کمیته دانشگاهیان کنگره 10 هزار شهید آذربایجان شرقی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صفر نصراله‌زاده ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: همه‌ی ما مدیون شهدا هستیم و هر کاری را در جهت تکریم شهدا انجام دهیم، بازهم کم است. چراکه نظام، انقلاب، میهن و هرچه که داریم به پاس جانفشانی‌های شهدا است.

وی با بیان اینکه جلسات هماهنگی برگزاری بخش دانشگاهی کنگره‌ی 10 هزار شهید استان از چند ماه قبل آغاز و جلسات متعددی در دانشگاه‌های استان برگزار شده است، ادامه داد: کارهای متنوع و برنامه‌های فرهنگی فاخر و ارزشمندی از جمله نشر آثار شهدا، کتاب‌های مربوط به شهدا، جشنواره‌های ورزشی، تجلیل و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و ... توسط دانشگاهیان استان انجام شده که بخشی از این اقدامات در آئین اختتامیه‌ی بخش دانشگاهی کنگره به اطلاع عموم خواهد رسید.

رئیس دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: مفتخر هستیم که اجلاسیه نهایی کمیته دانشگاهیان کنگره 10 هزار شهید آذربایجان شرقی هشتم آذرماه با حضور و سخنرانی سردار سرلشکر پاسدار دکتر رحیم صفوی و سایر مسئولان استانی در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.