تجلیل از مدیران و کارشناسان حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه تبریز

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۷:۵۷ کد : ۲۰۵۲۱ اخبار تصویری

در مراسمی از مدیران و کارشناسان حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه تبریز تجلیل بعمل آمد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در مراسمی که با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد، از مدیران و کارشناسان حوزه معاونت پژوهشی و فناوری این دانشگاه به خاطر ارتقاء در رتبه بندی های اخیر تایمز و شانگهای تجلیل به عمل آمد.
لازم به ذکر است؛ در آخرین گزارش رتبه‌بندی جهانی تایمز که اخیرا منتشر شده، رتبه دانشگاه تبریز با ۱۰۰ پله صعود از ۶۰۱ تا ۷۰۰ جهانی به ۵۰۱ تا ۶۰۰ جهانی رسیده است.
همچنین در رتبه بندی منتشر شده در سال ۲۰۲۳ شانگهای، ۱۰۰۰ دانشگاه برتر جهان رتبه بندی شده‌اند که دانشگاه تبریز در این رتبه بندی؛ رتبه ۷۰۱ تا ۸۰۰ جهان و رتبه ۴ تا ۷ ایران را کسب کرده است.
بر این اساس، دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از ۲۴ هزار  نفر دانشجو و ۴۵۷ هزار مترمربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاه های بزرگ کشورهای منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمال غرب کشور، عهده دار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصه های بین المللی است.