دیدار دانشگاهیان استان آذربایجان شرقی با نماینده ولی فقیه در استان

۳۰ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۰:۳۵ کد : ۲۰۳۷۹ اخبار تصویری

جمعی از دانشگاهیان استان آذربایجان شرقی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر تبریز دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان آذربایجان شرقی، روز چهارشنبه ۲۹ شهریور ماه ۱۴۰۲ جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های استان به همراه مسئولان دفاتر نهاد، روسا و معاونین دانشگاه ها، دبیران دفاتر هم اندیشی و مسئولان بسیج اساتید، در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید با حضرت آیت الله دکتر آل هاشم دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین انوری رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان آذربایجان شرقی، دکتر نصراله زاده رئیس دانشگاه تبریز و دکتر محمدی مسئول بسیج اساتید استان طی سخنانی، گزارشی از وضعیت دانشگاه‌های استان ارائه دادند.
درادامه این دیدار صمیمانه تعدادی از دانشجویان حاضر به نمایندگانی از دانشگاه های آزاد اسلامی، علوم پزشکی تبریز، فرهنگیان و پیام نور به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.
در پایان، جمع حاضر از بیانات حضرت آیت الله دکتر آل هاشم، نماینده ولی فقیه در استان بهره‌مند شدند.