پیام رئیس دانشگاه تبریز به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۲۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۳ کد : ۲۰۳۷۱ اخبار تصویری

دکتر صفر نصراله زاده رئیس دانشگاه تبریز، با صدور پیامی آغاز سال تحصیلی 1403 – 1402 را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، متن کامل این پیام به شرح زیر است:

باغ سبز عشق کو بی منتهاست     جز غم و شادی در او بس میوه هاست

عاشقی گر زین سر و گر زان سر است   عاقبت ما را بدان سر رهبر است

بار دیگر ماه زیبا و خاطره‌انگیز مهر از راه فرا می‌رسد و رایحه خوش علم و دانش و شمیم جان‌بخش تلاش در حوزه دانش‌اندوزی بر جان و دل اهالی کاروان ایمان و معرفت‌گستری خوش و خرم می ‌نشیند. در این ایام است که گویی جانی دوباره در پیکره خرد‌ورزی و تفکر دمیده می شود؛ آغازی خجسته و خرّم که رستاخیزی تماشایی از تقارن فرخنده هفته دفاع مقدس و شروع سال تحصیلی جدید است.

دانشگاهیان عزیز!

اهتمام مثال‌زدنی و غرور آفرین شما درفراگیری دانش حقیقتا به ‌مثابه جهادی ارزشمند است؛ به‌ویژه اینکه ایران اسلامی در این برهه بسیار مهم از تاریخ جهان، برای نیل به اهداف متعالی و بزرگی که به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی در برابر همگان ترسیم شده است، چشم امید به تلاش جوانان در عرصه علم و معرفت دارد و من معتقدم اجر سخت‌‎کوشی دانشگاهیان در سنگر علم و دانش و در این برهه از تاریخ ایران، از مجاهدت رزمندگان اسلام در دوران فراموش ناشدنی دفاع مقدس کمتر نیست.

یاد باد آن روزگاران یاد باد...

همکاران گرامی!

امروزه خوشبختانه حوزه علم و دانش کشور، در افق تمدن ساز ایران اسلامی، از جایگاه ممتازی برخوردار بوده و برای ما باعث افتخار است که سال تحصیلی جدید را با حضور پرنشاط و پرانگیزه استادان، دانشجویان و یاوران علمی در حالی آغاز می‌کنیم که فضای علمی کشور در متعالی‌ترین مدارج و شرایط مطلوب قرار دارد و این امر نه‌تنها مارا از اعزام دانشجو به خارج از کشور بی‌نیاز نموده بلکه به گواهی آمار و ارقام، دانشجویان فراوانی نیز از خارج کشور در دانشگاه های ایران از جمله دانشگاه تبریز مشغول تحصیل شده اند. در این میان علاوه بر موضوع مهم ارتقای کیفیت آموزشی و حفظ استقلال دانشگاه‌ها و برقراری عدالت آموزشی، تحوّل کلان در نظام تعلیم و تربیت و توسعه کمّی و کیفی مراکز علمی و دانشگاه ها است که توجه بیش از پیش می طلبد و عنایت به این مهم است که پتانسیل علمی کشور و از جمله دانشگاه تبریز را ارتقا می دهد.

عزیزان من!

در چشم انداز بیست ساله آینده نظام مقدس جمهوری اسلامی، ایران کشوری است برخوردار از دانش پیشرفته و توانا در تولید علم و فناوری با جایگاه اوّل اقتصادی در سطح منطقه و در این میان افق آینده دانشگاه تبریز به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر ایران، مسیری روشن و هموار است؛ بر همین اساس نیل به این جایگاه مهم بدون استفاده از خرد‌جمعی شما دانشگاهیان عزیز ممکن نیست و در این میان توجه به دو موضوع بسیار مهم اخلاق  و ارزشهای معنوی امری بسیار ضروری و لازم است.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و ادای احترام به جانفشانی شهدای پاک سرشت ایران اسلامی، خصوصا ساحت مقدّس شهدای دانشگاه تبریز و با قدردانی از زحمات و تلاش‌های اساتید، دانشجویان و یاوران علمی، آغاز سال تحصیلی جدید را به همه ارادتمندان ساحت علم و دانش و سنگربانان تحصیل، تبریک عرض می‌نمایم و توفیق تحصیل، علم اندوزی و فرصت بهره مندی از گوهر کم نظیر حضور در دانشگاه تبریز را از درگاه الهی برای همه مسالت دارم.

با آرزوی توفیق الهی

دکتر صفر نصراله زاده