انتخاب مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه تبریز به عنوان دانشگاه برتر در تعامل با وزارت و بالا بردن پرتکل های امنیتی

۰۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰ کد : ۱۹۹۲۲ اخبار تصویری

اولین همایش مدیران فناوری اطلاعات امنیت فضای مجازی و مراکز آپای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهش و فناوری کشور در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌تبریز، در این همایش مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه‌تبریز به‌عنوان مرکز برتر در حوزه‌ی تعامل و امنیت در بین تمامی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور معرفی و تندیس ویژه‌ای از طرف مقام عالی وزارت به دکتر فرشاد فرهادنیا مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه‌تبریز اهدا شد.

همچنین دانشگاه‌تبریز به‌دلیل اقدام و راه‌اندازی درگاه پنجره‌ی واحد در مدت مقرر مورد تقدیر قرار گرفت و مقرر شد ضمن حمایت، تندیس دیگری نیز به پاس این اقدام به دانشگاه‌تبریز اهداء شود.