امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه تبریز با باشگاه فرهنگی هنری شهرداری تبریز

۲۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۳ کد : ۱۹۸۴۸ اخبار تصویری

با حضور دکتر نصراله‌زاده رئیس دانشگاه تبریز و دکتر سهرابی سرپرست راه‌اندازی شرکت باشگاه ورزشی شهرداری تبریز، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه تبریز و باشگاه شهرداری تبریز امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صفر نصراله‌زاده در آیین امضای این تفاهم‌نامه اظهار کرد: سلامت جسمی و روحی دو موضوع تفکیک ناپذیر هستند و ورزش راهکاری برای حل تمامی مشکلات روحی و روانی انسان‌ها است.

وی ادامه داد: ورزش پیش زمینه‌ای برای بهبود یادگیری دانشجویان نیز است. به‌طوریکه هرموقع قبل از آغاز سال‌ تحصیلی جدید، دانشجویان در یک مسابقه‌ی ورزشی شرکت می‌کنند، با روحیه‌ی مضاعف وارد دانشگاه می‌شوند و قطعا همکاری دانشگاه با شهرداری در آینده ببشار خواهد شد.

دکتر میر معصوم سهرابی سرپرست راه‌اندازی شرکت باشگاه ورزشی شهرداری تبریز نیز ضمن اعلام آمادگی شهرداری تبریز برای توسعه، تجهیز و ساماندهی اماکن ورزشی دانشگاه، پیشنهاد برگزاری جشنواره‌ی دوچرخه سواری در محوطه‌ی دانشگاه در روزهای تعطیل را مطرح کرد.

براساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌ی همکاری بین دانشگاه تبریز و باشگاه ورزشی شهرداری تبریز در راستای توسعه‌ی همکاری‌های فی ما بین در جهت توسعه‌ی ورزش همگانی در سطح کلانشهر تبریز و در شش ماده به امضای طرفین رسید.