رئیس دانشگاه تبریز:

شرکت‌های دانش‌بنیان اساس پیشرفت کشور هستند

۰۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۴ کد : ۱۹۷۴۷ اخبار تصویری

رئیس دانشگاه تبریز شرکت‌های دانش‌بنیان را از مهم‌ترین عوامل پیشرفت کشور و قطع وابستگی به سایر کشورها عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صفر نصراله‌زاده طی سخنانی در جریان بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه تبریز در شهرک سرمایه‌گذاری خارجی و شهرک صنعتی بعثت اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌هایی از این دست، اساس پیشرفت کشور هستند و تولیداتی که بر مبنای استفاده از یافته‌های علمی و تکنولوژی جدید بدست می‌آیند، ارزش افزوده‌ی بالاتر و قدرت رقابت بیشتری در بازارهای جهانی خواهد داشت.

وی ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان قطعا در توسعه‌ی پایدار کشور و قطع وابستگی به کشورهای دیگر، افزایش ارزآوری و جلوگیری از خروج ارز از کشور و در کل در بهبود وضعیت اقتصاد کشور نقش ویژه‌ای دارند.

دکتر نصراله‌زاده در خاتمه تاکید کرد: دانشگاه تبریز حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدات با تکنولوژی بالا را رسالت خود می‌داند و هیچ کوتاهی در این زمینه انجام نخواهد داد و امیدواریم با افزایش این قبیل فعالیت‌ها در استان، علاوه بر توسعه‌ی پایدار، شاهد قطع وابستگی به کشورهای دیگر نیز باشیم.

براساس این گزارش، دکتر نصراله‌زاده رئیس دانشگاه تبریز به‌همراه دکتر پورزیاد مدیر پردیس علم و فناوری دانشگاه از سه شرکت دانش بنیان پترونام سهند تولیدکننده‌ی روغن‌ موتور، عمران واژه تولیدکننده‌ی بتن‌های پیش‌ساخته و ماشین‌آلات عمرانی و لرزه‌پایدار آذربایجان تولیدکننده‌ی دریچه‌های بتنی نانو مستقر در شهرک سرمایه‌گذاری خارجی بازدید کرده و کلنگ احداث کارخانه‌ی تولید روغن موتور نانو نیز در شهرک صنعتی بعثت توسط رئیس دانشگاه تبریز بر زمین زده شد.

https://tabrizu.ac.ir/images/www/fa/page/editor/2021/1623485356-188cfa53a6ef3231c4e261acc132112e.gifویدئو/ دکتر نصراله زاده، در بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه تبریز مستقر در شهرک سرمایه‌گذاری‌های خارجی و کلنگ زنی کارخانه‌ی شرکت دانش‌بنیان: رسالت دانشگاه تبریز حمایت از شرکت های دانش بنیان و تولیدات با تکنولوژی بالا است