آیین تجلیل از برترین‌های طرح حامیم برگزار شد

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۱:۰۵ کد : ۱۹۶۵۴ اخبار تصویری

آیین تجلیل از برترین‌های طرح حامیم سال ۱۴۰۱ با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، وزیر کشور، وزیر علوم و جمعی از مسئولان آموزش عالی در تالار پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این مراسم از حضرت آیت الله آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان به جهت حمایت از فعالیتهای دانشجویی به ویژه طرح حامیم و همچنین از حجت‌الاسلام والمسلمین محمد انوری رئیس استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی به عنوان نهاد استانی برتر در برگزاری طرح حامیم، تجلیل به عمل آمد.
طرح حامیم با هدف توانمند‌سازی دانشجویان فعال فرهنگی سیاسی دانشگاهها، در قالب حلقه‌های میانی و در زمینه‌های معرفتی، مهارتی و کنشگری از سوی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها برگزار می‌شود.
دور اول این طرح در استان آذربایجان شرقی با حضور ۶۸۰ نفر از دانشجویان فعال فرهنگی سیاسی دانشگاه‌های استان به همت دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان و به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.