تداوم برگزاری مسابقات ورزشی مختلف در دانشگاه تبریز به مناسبت دهه فجر/ اعلام نتایج شطرنج و تیراندازی

۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۸ کد : ۱۹۰۸۵ اخبار تصویری

با شروع مسابقات ورزشی اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز به مناسبت بزرگداشت ایام الله دهه فجر، نتایج تعدادی از رشته ها اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مسابقات ورزشی اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز در دو بخش آقایان و بانوان؛ در بخش آقایان در ۷رشته( فوتسال، والیبال، شطرنج، تیراندازی، دو همگانی، شنا و بدمینتون) و در بخش بانوان در ۵ رشته (شنا، تیراندازی، دو همگانی، بدمینتون و دارت) در حال برگزاری است که نتایخ برخی رشته ها اعلام شده است.
در رشته شطرنج آقایان که با شرکت ۷ نفر برگزار شد، در نهایت دکتر صفر ایراندوست عضو هیات علمی دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر، سواد کتابی از بخش روابط عمومی و علیرضا جباری از دانشکده فیزیک به ترتیب مقام اول تا سوم را بدست آوردند.
در رشته تیراندازی آقایان که با شرکت ۵۰ نفر برگزار شد، کیوان عباس علیزاده از اداره رفاه، محمد باقر جعفری از حوزه ریاست و محمد نجفی از امور فنی به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.
لازم به ذکر است؛ نتایج سایر رشته ها در بخش خانم ها و آقایان  هم در صورت اتمام  و اعلام نتایج، درج می شود.