برگزاری آئین غبارروبی و عطر افشانی مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز

۱۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۷ کد : ۱۸۹۹۹ اخبار تصویری

هم‌زمان  با  اولین روز از چهل و چهارمین سالروز ورود رهبر کبیر انقلاب به  کشور، آئین غبارروبی و عطرافشانی مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز برگزار شد.

به  گزارش روابط عمومی دانشگاه  تبریز آئین غبارروبی و عطرافشانی مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز، هم‌زمان با چهل و چهارمین سالروز ورود رهبر کبیر انقلاب به کشور  و آغاز دهه مبارک  فجر با حضور اقشار مختلف دانشگاهیان برگزار شد.

دکتر صفر نصراله زاده در این  آئین  ضمن  گرامیداشت  یاد و خاطره  شهدا و امام شهدا افزود: عهد  می‌بندیم  که  همانند  سالهای گذشته درراه  آرمان های والای انقلاب اسلامی، امام (ره) و  شهدا پایبند  باشیم و این  راه حیاتی را  ادامه  دهیم.

رئیس دانشگاه  تبریز با اشاره  به اینکه در میان  ملت‌ها کمتر انقلابی همانند  انقلاب اسلامی رخ‌داده  است که  مردم  بعد از گذشت  چهار دهه کماکان  به  اهداف و آرمان‌های آن  انقلاب پایبند باشند افزود: مردم  شریف ایران  با شهادت و گذشتن از همه دارائی‌های خود جمهوری اسلامی را برپا نمودند  و باوجود جنگ  تحمیلی، انواع  فشارها و تحریم‌ها آن  را حفظ نموده و همچنان بر آرمان‌های خود  پایبند  هستند و  ما باید  به‌عنوان یک  دانشگاهی درراه  نیل  به  آرمان‌های شهیدان  و انقلاب تلاش نماییم همچنان که  شهدای دانشگاه  تبریز در جریان  پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ  تحمیلی با  شهادت  خود  موجب  تداوم  آرمان‌های انقلاب اسلامی شدند.

در ادامه  مراسم  حجت‌الاسلام‌والمسلمین  محمد  انوری مسئول  دفتر نمایندگی مقام معظم  رهبری در دانشگاه‌های استان  آذربایجان شرقی ضمن  گرامیداشت  فرارسیدن  دهه  فجر بر نقش دانشگاهیان  در پیروزی انقلاب اسلامی و  تداوم  آرمان‌های انقلاب تأکید کرد و افزود: در زمان  فعلی کشور نیازمند  علم، دانش  و تولید فناوری‌های نوین  است و گام‌های نهایی به دست آوردن  این  نیازها  به‌وسیله اساتید و دانشجویان  تحقق می‌یابد و عمل به تحقق این تکلیف همانا ادامه  راه  شهدا است و ما مدیون  شهدا و  ایثارگران  هستیم.

عطرافشانی و غبارروبی مزار شهدا، قرائت  فاتحه و مدیحه‌سرایی از دیگر برنامه‌های این  مراسم  بود.