اجرای برنامه‌های مختلف در دانشگاه تبریز به‌مناسبت دهه فجر

۱۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۷ کد : ۱۸۹۸۳ اخبار تصویری

برنامه‌ها و آیین های مختلفی به‌مناسبت بزرگداشت ۴۴سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه تبریز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در طول ایام دهه فجر امسال برنامه های متنوع و مختلفی همچون سال های گذشته در دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد که از جمله این برنامه ها می توان به فضاسازی دانشگاه، نورافشانی سردرب‌ها، دانشکده‌ها و خوابگاه های دانشجویی، غبارروبی و عطرافشانی یادمان شهدای این دانشگاه و دیدار با خانواده شهدای انقلاب اسلامی و ...  اشاره کرد.
برگزاری مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان از دیگر برنامه‌های این ایام است که در دو بخش آقایان و بانوان در ۷ رشته( فوتسال، والیبال، شطرنج، تیراندازی، دو همگانی، شنا و بدمینتون) و در بخش بانوان در ۵ رشته( شنا، تیراندازی، دو همگانی، بدمینتون و دارت) برگزار خواهد شد.
برگزاری سلسله جلسات تحلیل و بررسی گفتمان انقلاب اسلامی ایران، برگزاری سخنرانی و نشست بصیرتی دهه فجر، برپایی مسابقات مختلف، انتشار ویژه برنامه دهه فجر، شرکت گسترده دانشگاهیان در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن ماه و... از جمله دیگر برنامه های این ایام در دانشگاه تبریز است.

همچنین نمایشگاه کتاب نیز از دوازدهم بهمن ماه در محل کتابخانه مر کزی و مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه دایر می باشد.

لازم به ذکر است؛ چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با شعار محوری و سراسری ایران استوار، ۴۴ سال افتخار برگزار می شود که از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی روزشمار دهه فجر انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۱ به شرح زیر اعلام شده است:
دوازدهم بهمن سالروز بازگشت پیروزمندانه حضرت امام خمینی(ره) به میهن اسلامی با عنوان:  انقلاب اسلامی؛ امام خمینی(قدس سره)، ولایت و رهبری
 سیزدهم بهمن ماه  با عنوان :  انقلاب اسلامی؛ شهیدان و ایثارگران
چهاردهم بهمن ماه، مصادف با روز ملی فناوری فضایی به عنوان:  انقلاب اسلامی؛ حوزه و دانشگاه، جهاد علمی
 پانزدهم بهمن ماه مقارن با ولادت حضرت امام علی علیه السلام به عنوان:  انقلاب اسلامی؛ ادیان الهی، سیره نبوی و علوی
شانزدهم بهمن ماه با عنوان:  انقلاب اسلامی؛ کارگران، اصناف، صنعتگران، تولید دانش بنیان
هفدهم بهمن ماه مصادف با سالروز وفات حضرت زینب سلام الله علیها با عنوان: انقلاب اسلامی؛ زنان و خانواده، تربیت نسل انقلابی
هیجدهم  بهمن ماه با عنوان:  انقلاب اسلامی؛ هنرمندان، ورزشکاران، تبیین حقایق
نوزدهم بهمن مقارن با روز نیروی هوایی با عنوان:  انقلاب اسلامی؛ نیروهای مسلح، اقتدار و امنیت
بیستم بهمن ماه با عنوان: انقلاب اسلامی؛ نسل جدید، امید و شادابی
بیست و یکم بهمن ماه با عنوان: انقلاب اسلامی، نماز، انتظار، عدالت‌گستری
 یوم الله ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به عنوان: انقلاب اسلامی؛ جشن حضور، ایران یکپارچه