اهدای جایزه فارغ التحصیلان خارجی دانشگاه های ترکیه به استاد دانشگاه تبریز

۰۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۲ کد : ۱۸۹۳۹ اخبار تصویری

دکتر رضا فرشباف، استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز، جایزه فارغ التحصیلان خارجی دانشگاه های ترکیه را دریافت کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، تجلیل از فارغ التحصیلان خارجی دانشگاه های ترکیه امسال در ۵ بخش علوم و آکادمی، اقتصاد، فرهنگ و صنعت، رسانه و ادبیات با حضور بیش از ۲۰۰فارغ التحصیل خارجی، دانشجویان و دیگر شرکت کنندگان از ۶۰ کشور جهان در شهر استانبول کشور ترکیه برگزار شد.

بر  همین اساس و در بخش علوم و آکادمی از دکتر رضا فرشباف، استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به عنوان یکی از برگزیدگان بخش علوم و آکادمی با حضور وزیر و معاون فرهنگ و توریسم، معاون ریاست جمهوری، رییس فارغ التحصیلان خارجی و رییس سازمان سنجش کشور ترکیه تجلیل بعمل آمد.
دکتر رضا فرشباف، استاد گرایش حشره‌شناسی- فیزیولوژی حشرات دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است. انتخاب سه دوره پژوهشگر برتر دانشکده، انتخاب دو دوره استاد نمونه دانشکده، مدیر گروه دو دوره گیاه پزشکی، معاون اداری و مالی دانشکده، رییس ادراه آموزشی دانشکده، عضویت در هیات ممیزه دانشگاه، مشاور معاون پژوهش و فن‌آوری دانشگاه، مشاور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و ... از جمله دستاوردهای علمی و آموزشی و اجرایی این استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است.