نتایج فراخوان برنامه‌ پژوهشی شمس تبریزی اعلام شد

۰۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۷ کد : ۱۸۹۲۱ اخبار تصویری

با راهبری دانشگاه تبریز، نتایج فراخوان شمس تبریزی، فراخوان طرحهای پژوهشی جمهوری اسلامی ایران - ترکیه اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در پی اعلان سومین فراخوان طرح­ های پژوهشی مشترک جمهوری اسلامی  ایران و جمهوری ترکیه، فراخوان شمس تبریزی در راستای برنامه TUBITAK-MSRT-NIMAD Joint Call ‌‌2022  در اسفند ۱۴۰۰ که به دریافت ۱۲۱ طرح پژوهشی مشترک محققان ایرانی و ترکیه ای منجر شد، داوری های فنی و علمی از طریق سامانه های ویژه بارگذاری و داوری طرح ها در مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی وزارت عتف، موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (NIMAD) و دانشگاه آزاد اسلامی و نیز سازمان پژوهش و فناوری ترکیه (توبیتاک)،  با هدایت و راهبری  دانشگاه تبریز به عنوان مسئول کارگروه همکاری های علمی دوکشور ایران و ترکیه که اجرای دوفراخوان قبلی را نیز برعهده داشت، انجام شد.

بر اساس همین گزارش، فرآیند بررسی اولیه مدارک ارسالی  توسط کارشناسان هر حوزه انجام گرفت و سپس ۹۱ طرح  نهایی که مطابق موارد درخواستی هردو طرف بارگزاری و ارسال شده بودند در مرداد ماه ۱۴۰۱ وارد مرحله داوری شدند. داوری علمی طرح های غیر حوزه علوم پزشکی (MSRT) با دعوت از اعضای هیات علمی و محققان از دانشگاه ها و مراکز پژوهشی سراسر کشور انجام شد و برای هر طرح 2 داور منتخب از محققان سراسر کشور اختصاص یافت. در کشور ترکیه نیز داوری ها توسط توبیتاک با اختصاص 3 داور به هر طرح انجام گرفت.

بر همین اساس، با جمع بندی نظرات داوران هر دو کشور و امتیازات کسب شده  در  دی ماه سال ۱۴۰۱، تعداد ۱۷ طرح  مشترک میان پژوهشگران ایرانی و ترکیه ای معرفی شد.
از‌این تعداد ۱۵ طرح پژوهشی منتخب متعلق به دانشگاه‌های زیر مجموعه وزارت عتف، یک طرح پژوهشی متعلق به موسسات و دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یک طرح پژوهشی متعلق به دانشگاه‌های زیر مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی است.

همچنین محققان حوزه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی نیز می توانند جهت کسب اطلاع از نتیجه داوری به وبگاه موسسه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) و  مدیریت امور پژوهشی دانشگاه ازاد اسلامی تبریز( http://project.iaut.ac.ir ) مراجعه کنند.