با حضور وزیر علوم صورت گرفت؛

تجلیل از رئیس دانشگاه تبریز به‌عنوان رئیس برتر حامی پژوهش

۲۴ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۰ کد : ۱۸۶۵۱ اخبار تصویری

رئیس دانشگاه تبریز به‌عنوان رئیس برتر حامی پژوهش انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، برترین پژوهشگران و فناوران، انجمن‌ها و نشریات علمی برگزیده کشور در بیست و سومین جشنواره‌ی تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده‌ی کشور طی آئینی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولان ستاد ملی هفته‌ی پژوهش و فناوری معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.

در این آیین که در سالن همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد از دکتر صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز به‌عنوان رئیس برتر حامی پژوهش تجلیل شد.

یادآور می شود؛ پژوهشگران برتر از دانشگاه ها و مراکز وابسته به وزارت علوم و دستگاه های دیگر، نشریات برگزیده و انجمن علمی برگزیده نیز  معرفی و تجلیل شدند و برترین اعضای هیات علمی در زمینه ارتباط با صنعت، استانداران برتر حامی فناوری و روسای دانشگاه‌های حامی پژوهش و فناوری نیز مورد تجلیل قرار گرفتند.