قرار گرفتن استاد دانشگاه تبریز در فهرست پژوهشگران پراستناد سال ۲۰۲۲ میلادی

۰۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۵:۵۴ کد : ۱۸۵۰۰ اخبار تصویری

دکتر بهنام محمدی ایواتلو استاد دانشگاه تبریز، در فهرست پژوهشگران پراستناد سال 2022 میلادی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، «مؤسسۀ کلاریویت آنالیتیکس» در سال ۲۰۲۲ نام نزدیک به ۷ هزار پژوهشگر را در ۲۱ زمینۀ علمی در فهرست پژوهشگران پراستناد جای داده که دکتر بهنام محمدی ایواتلو عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز از جمله این پژوهشگران است.

بر اساس این گزارش،12 پژوهشگر ایرانی در فهرست پژوهشگران پراستناد سال 2022 میلادی قرار دارد.

دکتر بهنام محمدی ایواتلو استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز است. تألیف و تدوین بیش از ده ها کتاب در انتشارات الزویر و اسپرینگر- بیش از 100 مقاله در مجلات برتر JCR، انجام 7 طرح بین‌المللی، انجام 8 طرح ملی و 3 طرح استانی، ثبت 2 مورد اختراع، قرار گرفتن در میان پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر جهان در سال های 2018، 2019، 2020 ، 2022، قرارگرفتن در میان پژوهشگران دو درصد  برتر جهان به انتخاب دانشگاه استنفورد در سال 2020، پژوهشگر برتر استان آذربایجان شرقی در حوزه فنی مهندسی در سال 1397، پژوهشگر برتر جوان کشور در سال 1398 (به انتخاب فرهنگستان علوم) و پژوهشگر نمونه کشوری در حوزه فنی مهندسی در سال 1400 از آثار و افتخارات این استاد فرهیخته دانشکده فنی و مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز است.

همچنین از دیگر سوابق علمی و اجرایی این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز می توان به این موارد اشاره کرد: مدیرمسئول مجله علمی پژوهشی JEMT، عضو هیئت تحریریه 3 مجله بین‌المللی، عضو هیئت تحریریه دو مجله داخلی، عضو هیئت‌مدیره و رئیس انجمن انرژی ایران و مدیریت امور فناوری دانشگاه تبریز.