بسکتبال/ آسمان پیام نور ناهید نداشت/ طلای آخر به اصفهان رسید

۲۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۹:۱۰ کد : ۱۷۳۳۳ اخبار تصویری

تیم مدعی پیام نور آذربایجان شرقی به نائب قهرمانی المپیاد دانشجویان رضایت داد.
تیم بسکتبال پیام نور تبریز دربازی فینال، درنبود بازیکن اصلی و ملی پوش خود(ناهیده اسدی) با پذیرش باخت مقابل اصفهان جام قهرمانی را به دیار سی و سه پل فرستاد.
به گزارش واحد خبر کمیته رسانه المپیاد پانزدهم در حالی که تیم پیام نور تبریز از مدعیان جدی قهرمانی این دوره از رقابت ها بود با پذیرش باخت82  بر58مقابل دانشگاه اصفهان به نائب قهرمانی دست یافت.
تبریزی ها در ابتدای بازی با انگیزه بالا در نبود ناهید اسدی، ملی پوش با تجربه خود در خانه برای پیروزی تلاشی مضاعف داشتند تا بتوانند قهرمانی را در خانه نگه دارند اما پرتاپ های تیم اصفهانی ها باعث افزایش امتیازات آنها در تابلوی نتایج شد به طوری که ریباندهای روی سبد بازیکنان تبریزی در کوارترهای سوم و چهارم  نیز مانع از افزایش نتیجه بازی به سود تیم مقابل نشد و  درنهایت با عبور توپ ها از سبد حکم به قهرمانی تیم اصفهانی داد.
بدین ترتیب در پایان مسابقات بسکتبال المپیاد پانزدهم تیم دانشگاه اصفهان در جایگاه نخست قرار گرفت و به ترتیب های تیم های پیام نور تبریز وبوعلی سینای همدان رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.