آغاز اجلاس روسای دانشگاه های کشور با غبار روبی مرقد مطهر شهدای گمنام در دانشگاه تبریز

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۸ کد : ۱۶۵۴۳ اخبار تصویری

اجلاس روسای دانشگاه های کشور امروز صبح با غبار روبی مرقد مطهر شهدای گمنام در دانشگاه تبریزآغاز شد.
در این آیین، دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری،  معاونان وزارت عتف و جمعی از روسای دانشگاه ها و مرکز آموزش عالی کشوربا حضور در مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز، با اهدای گل و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان به غبارروبی و عطرافشانی مرقد مطهر شهدا پرداختند.
لازم به ذکر است؛ نشست روسای دانشگاه های کشور با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری،  معاونان وزارت عتف و روسای بیش از یکصد دانشگاه و مرکز آموزش عالی کشوربا محوریت بررسی مسائل مختلف حوزه آموزش عالی به مدت سه روز و به میزبانی دانشگاه تبریز برگزارمی شود.
برپایه همین گزارش، تحلیل روند حرکت آموزشی عالی کشور، آموزش مهارت محور، تحول در علوم انسانی، مسائل حوزه رفاه دانشجویی، نظارت و ارزیابی، خیرین آموزش عالی از جمله محورهای عمده این نشست در روز اول اعلام شده و برگزاری نشست کمسیون های آموزش، پژوهش، فنّاوری، همکاری های بین المللی، اداری و مالی، دانشجویی و فرهنگی بصورت مجزا جهت بررسی مسائل مرتبط هر حوزه از جمله دیگر برنامه های روز های بعدی این اجلاس عنوان شده است.