وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد آذربایجان شرقی شد

۰۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۲۰:۵۸ کد : ۱۶۵۴۰ اخبار تصویری

دکترعلی زلفی گل شامگاه روز یکشنبه، ۸ خرداد، با استقبال استاندار آذربایجان شرقی، رئیس دانشگاه تبریز و سایر مسئولین استانی وارد تبریز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دیدار با امام جمعه تبریز، حضور و سخنرانی در نشست رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، شرکت در جلسه‌ی مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، حضور و سخنرانی در آئین تکریم و معارفه‌ی رؤسای سابق و جدید دانشگاه‌های تبریز و صنعتی سهند و همچنین افتتاح و بازدید پروژه‌های دانشگاه‌های تبریز، مراغه و بناب از جمله برنامه‌های وزیر علوم در آذربایجان شرقی خواهد بود.

گفتنی است؛ رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیأت امنا و هیأت‌های ممیزه و سایر معاونین وزیر، زلفی‌گل را در این سفر سه روزه همراهی می‌کنند.