دیدار مسئولان دانشگاه تبریز با امام جمعه تبریز

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۲۲:۵۳ کد : ۱۶۴۵۶ اخبار تصویری

رئیس دانشگاه تبریز به همراه جمعی از مسئولان این دانشگاه در دیدار با امام جمعه تبریز، عملکرد این دانشگاه را برای ایشان تشریح کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر نصرالله زاده، رئیس و جمعی از مسئولان دانشگاه تبریز امروز مهمان  آیت الله آل هاشم امام جمعه محبوب بودند. در این دیدار مسئولان دانشگاه تبریز گزارشی از عملکرد این دانشگاه را به استحضار نماینده ولی فقیه در استان رساندند.
آیت الله آل هاشم نیز طی سخنانی ضمن تقدیر از زحمات مسئولان این دانشگاه در طول مدت مدیریت شان، رهنمودهای خود در راستای عملکرد مطلوب دانشگاه تبریز برای نیل به شعار سال مقام معظم رهبری را بیان کرده و توصیه به تداوم عزم جدی مسئولان دانشگاه تبریز در پیشبرد اهداف متعالی نمودند.
در این دیدار، دکتر نصرالله زاده، رییس دانشگاه تبریز، دکتر پرغو، رییس موسسه تاریخ و فرهنگ ایران، حجت الاسلام انوری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز، دکتر آقاجانی، رییس حراست، دکتر محمدی، معاون توسعه و پشتیبانی، جواد حقیقیان، مدیر روابط عمومی دانشگاه تبریز حضور داشتند.