اطلاعیه مهم معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاونت دانشجویی دانشگاه تبریز

۱۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۸ کد : ۱۶۰۱۱ اخبار تصویری
تاریخ درج اطلاعیه: پنج شنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۱

بر اساس تصمیمات ستاد ملی و ستاد استانی مدیریت کرونا و تصمیم مورخه ۱۴۰۱/۰۱/۰۶ هیات رییسه دانشگاه و پیرو اطلاعیه مورخه ۱۴۰۰/۱۲/۲۸ به اطلاع می رساند که؛

۱. کلیه کلاس های تحصیلات تکمیلی( کارشناسی ارشد و دکتری) و نیز دفاع از پایان نامه ها و پروپوزال ها از تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۱۴  با رعایت کلیه دستورالعمل های بهداشتی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.

۲. کلیه کلاس های کارشناسی ورودی سال های ۹۸ و ۹۷ از تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۴ با رعایت کلیه دستورات بهداشتی حضوری برگزار خواهد شد.

۳. کلیه کلاس های کارشناسی ورودی سال های ۹۹ و ۱۴۰۰ از تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۴ لغایت ۱۴۰۱/۰۱/۲۵ بصورت مجازی و از تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۷ با رعایت کلیه دستورالعمل های بهداشتی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.

۴. امتحانات پایان ترم کلیه ورودی ها و کلیه مقاطع تحصیلی با رعایت دستورالعمل های بهداشتی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.

* بدیهی است دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویان کارشناسی ورودی های ۹۸ و ۹۷  از تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۴  و دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۹ و ۱۴۰۰ از تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۴  با در دست داشتن کارت واکسن و بر اساس اطلاعیه معاونت دانشجویی نسبت به دریافت خوابگاه اقدام نمایند.

اطلاعیه تکمیلی  واگذاری خوابگاه بعد از تعطیلات عید نوروز(کلیک کنید)