اطلاعیه مهم معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی/ نحوه ورود به کلاس های مجازی دانشگاه تبریز

۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۷ کد : ۱۵۷۳۴ اخبار تصویری
*موضوع اطلاعیه: مجازی شدن کلاس ها *تاریخ درج اطلاعیه: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰

با توجه به روند افزایشی شیوع ویروس کرونا، کلیه کلاسهای دانشگاه فعلا به صورت مجازی خواهد بود. در صورت بروز هر گونه تغییر، مراتب به نحو مقتضی اطلاع رسانی خواهد شد.

**************************
- کلاسهای کارشناسی در سامانه آموزش مجازی (سبز) به آدرس lms.tabrizu.ac.ir برگزار می‌شود.

نام کاربری کلیه اعضای هیات علمی به صورت "کداستادیt" و دانشجویان به صورت "شماره دانشجوییs" خواهد بود. گذرواژه اساتیدی که در ترم قبل در سامانه تحصیلات تکمیلی تدریس داشتند، گذرواژه ترم قبل در سامانه تحصیلات تکمیلی و گذرواژه سایر همکاران و دانشجویان کدملی می‌باشد.

**************************
- کلاسهای تحصیلات تکمیلی در سامانه آموزش مجازی (آبی) به آدرس postlms.tabrizu.ac.ir برگزار می‌شود.

نام کاربری کلیه اعضای هیات علمی به صورت "کداستادیt" و دانشجویان به صورت "شماره دانشجوییs" خواهد بود. گذرواژه کلیه کاربران، گذرواژه ترم قبل در سامانه تحصیلات تکمیلی می‌باشد.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز