اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص برگزاری کلاسهای درسی ترم۲- ۱۴۰۰

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۴ کد : ۱۵۶۹۵ اخبار تصویری

• کلیه کلاسهای مقاطع کارشناسی و همچنین دکترای عمومی دامپزشکی به صورت مجازی خواهد بود. آدرس سایت آموزش مجازی دانشگاه lms.tabrizu.ac.ir می‌باشد. نام کاربری دانشجویان به صورت "شماره دانشجوییs" و گذرواژه پیشفرض کدملی می‌باشد. به عنوان نمونه نام کاربری دانشجو با شماره دانشجویی 123 به صورت s123 می‌باشد. اکیدا توصیه می‌گردد در اولین ورود نسبت به تغییر گذرواژه پیشفرض اقدام گردد.
  • فایلهای راهنمای کار با سامانه آموزش مجازی در سایت مرکز آموزشهای الکترونیکی و آزاد دانشگاه به آدرس vu.tabrizu.ac.ir موجود می‌باشد.
  • در وضعیت موجود کلاسهای مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه به صورت حضوری خواهد بود. در صورت تغییر سیاستهای ستاد کرونا مبنی بر برگزاری کلاسهای این مقاطع به صورت مجازی این امر اطلاع رسانی خواهد شد.
  • کلیه دانشجویان از ظهر روز جمعه 1400/11/15 می‌توانند دروس خود را در سامانه آموزش مجازی مشاهده نمایند. با این وجود امکان ورود به سامانه از روز 1400/11/13 فراهم بوده و دانشجویان می‌توانند جهت آشنایی با سامانه و همچنین تغییر گذرواژه اقدام نمایند.