برگزاری جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان در دانشگاه تبریز

۱۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۶:۴۲ کد : ۱۵۴۳۵ اخبار تصویری

جلسه  شورای مدیریت  آموزش عالی استان آذربایجان­شرقی در خصوص تعیین نحوه  برگزاری نیمسال دوم  سالتحصیلی 1401-1400   در دانشگاه تبریز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز نشست رؤسای دانشگاه­های استان آذربایجانشرقی درخصوص تعیین نحوه انجام امور آموزشی در دانشگاهها در نیمسال دوم 1401-1400  در دانشگاه تبریز برگزار گردید.

در این جلسه  رؤسای دانشگاه­ها ضمن گرامیداشت  ایام  فاطمیه و بزرگداشت دومین سالگرد شهادت  سردار رشید اسلام  شهید  سلیمانی، پیرو  مطالب جلسه  قبل  گزارش تصمیمات  شورای آموزشی دانشگاه  متبوع خود را در خصوص نحوه  برگزاری کلاسها در نیمسال دوم  سالجاری جهت  بررسی و اتخاذ  وحدت  رویه  بیان نمودند.

در پایان  این جلسه  دکتر علی اصغر جعفرزاده  دبیر شورای مدیریت  آموزش عالی استان آذربایجان شرقی ضمن جمع بندی نظرات افزود : طبق نظر رؤسای محترم دانشگاهها  مقرر گردید تمامی کلاسهای نظری و عملی دوره های تحصیلات تکمیلی اعم از کارشناسی ارشد و دکتری در نیمسال دوم  سالتحصیلی 1401-1400 بصورت  حضوری و با رعایت  شیوه نامه های بهداشتی برگزار خواهد شد.

دکتر جعفرزاده افزود: با هدف حفظ کیفیت آموزشی درمقطع کارشناسی مقررگردید کلیه دروس عملی،کارگاهی و تربیت بدنی دانشگاههای استان  با برنامه ریزی مسئولین هر دانشگاه در نیمسال دوم سالتحصیلی 1401-1400  بصورت فشرده و حضوری برگزار گردد و با توجه  به  ماهیت عملی و کاربردی رشته های دانشگاه  جامع علمی و کاربردی مجوز لازم  برای برگزاری حضوری کلیه  کلاسهای این دانشگاه  داده شود.

دبیر شورای مدیریت  آموزش عالی استان آذربایجان­شرقی با اشاره  به  اهمیت در نظر گرفتن  حفظ کیفیت آموزشی در دوره های کارشناسی  افزود: رؤسای دانشگاهها مقررنمودند کلاسهای آموزشی دانشجویان  ورودی سال 1397 بر اساس شرایط دانشگاهها  به صورت حضوری برگزار گردد.

شایان ذکر است در این جلسه رؤسای دانشگاه­های تبریز، شهید مدنی آذربایجان، صنعتی سهند، هنر اسلامی، مراغه، بناب، جامع علمی و کاربردی، پیام نور استان و دانشگاه  فنی و حرفه ای استان حضور داشتند.