پیام رییس دانشگاه تبریز بمناسبت گرامیداشت هفته بسیج

۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۲ کد : ۱۵۱۲۰ اخبار تصویری

دکتر صفر نصرالله زاده، رئیس دانشگاه تبریز با ارسال پیامی، فرا رسیدن هفته بسیج را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز متن این پیام بدین شرح است:

بسمه ­تعالی

پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره)، بعنوان تبلور اراده آهنین، عزم راسخ و غیرت دینی ملت شریف ایران، آغاز عصری نوین در احیای تمدن غنی اسلامی و تشکیل نهادهای انقلاب اسلامی، متضمن تداوم و حفظ دستاوردهای ارزشمند انقلاب بشمار می ­رود.

ابتکار بی­ نظیر حضرت امام(ره) در تشکیل بسیج مستضعفین بعنوان بازوی قدرتمند و مردمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پایه­ های انقلاب اسلامی را مستحکم و امید دشمنان اسلام را به یأس مبدل کرد.

نقش بسیج در عرصه ­های مختلف دفاع از نظام و انقلاب بی ­بدیل و حرکت آگاهانه و عاشقانه آن به دنبال ولایت امر مسلمین باعث گردید تا نهال نوپای انقلاب اسلامی به درخت تناور مبدل گردد.

پیروزی ­های درخشان بسیج در نبرد قهرمانانه در هشت سال دفاع مقدس در برابر خصم سراپا مسلح و مستظهر به پشتیبانی قدرت های پوشالی، نشان داد که واقعاً به فرموده امام بزرگوار امت: بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکیل آن را هم مجاهدان از اولین تا آخرین امضاء نموده ­اند. حضور مومنانه، آگاهانه و تأثیرگذار بسیج در تمامی عرصه ­های زندگی مردم اعم از اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، سلامت اجتماعی و ... به اثبات رسیده است. به همین خاطر است که مقام معظم رهبری از بسیج بعنوان برکات انقلاب و از پدیده ­های شگفت­ آور آن و مظهر وحدت افراد ملت یاد کرده ­اند.

نقش جوانان نخبه و اساتید دانشمند بسیجی در عرصه ­های مختلف علمی و فناورانه در راستای حل مشکلات جامعه اسلامی بسیار راهبردی و مسئله محور بوده است و این پتانسیل قوی همچنان می ­تواند با نقش آفرینی شایسته در پیشبرد و تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بسیار تأثیرگذار باشد.

اینجانب با گرامیداشت هفته پربرکت بسیج مستضعفین، پنجم آذرماه، سالروز تشکیل این نهاد مقدس و انقلابی به فرمان حضرت امام خمینی(ره) را تبریک عرض نموده، در برابر این مردان بی ادعا و مخلص سر تعظیم فرود آورده، و به روان پاک شهدای به خون خفته بسیج درود می ­فرستم.

یقیناً حرکت هوشمندانه بسیج دانشگاهیان با بهره­ گیری از فرهنگ غنی برگرفته از آموزه ­های اسلام ناب محمدی (ص) در راستای گسترش و بهره­ گیری از علم نافع بویژه توسعه و ترویچ تحقیقات کاربردی و فناورانه جامعه محور، به پیشرفت واقعی و حل مشکلات جامعه در زمینه ­های مختلف منجر خواهد شد.