پیام تسلیت دکتر نصرالله زاده، رئیس دانشگاه تبریز در پی درگذشت عالم مجاهد، آیت الله مجتهد شبستری

۲۷ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۲ کد : ۱۵۰۸۶ اخبار تصویری

دکتر نصرالله زاده، رییس دانشگاه تبریز با صدور پیامی درگذشت عالم مجاهد آیت الله حاج شیخ محسن مجتهد شبستری را تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت رییس دانشگاه تبریز به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ الفَقیه ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ

با نهایت تألم و تأثر خبر ارتحال عالم ربانی و مجاهد والامقام حضرت آیت الله آقای میرزا محسن مجتهد شبستری عضو مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام سبب اندوه فراوان گردید. سالها مجاهدت و تلاش در راستای اعتلای ارزشهای اسلام ناب محمدی (ص) و آرمانهای انقلاب اسلامی و تلاش در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص و سالیانی تصدی امامت در سنگر نماز جمعه تبریز، از جمله فعالیت های بارز این مجاهد بزرگ است. مردم عزیز ایران بویژه آذربایجان قهرمان، روشنگری های این عالم نستوه و عمار ولایت در جریان فتنه ۸۸ و ابتکار وی در حماسه ۸ دی که موجب پیشتازی مردم تبریز در دفاع تمام قد و به موقع از مقام شامخ ولایت شد را هیچگاه فراموش نخواهد کرد.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه تبریز، این ضایعه تاسف بار را محضر مقام معظم رهبری (دام ظله) و بیت مکرم ایشان و جمیع مردم ولایی آذربایجان تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برترین اجر صالحان را برای ایشان مسألت دارم.