رییس دانشگاه تبریز طی حکمی دکتر رضا محمدی را به عنوان معاون پشتیبانی و توسعه منابع این دانشگاه منصوب کرد

۲۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۵۰۸۱ اخبار تصویری

طی حکمی از سوی دکتر صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز، دکتر رضا محمدی، عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه تبریز به سمت معاون پشتیبانی و توسعه منابع این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم انتصاب دکتر رضا محمدی، آمده است: نظر به تجارب ارزشمند، تعهد و شایستگی های جنابعالی و به استناد ماده 5 آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها، به موجب این حکم، با حفظ سمت آموزشی به سمت سرپرست معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه تبریز منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره مندی از تخصص و درایت خویش در حسن انجام مسئولیت های محوله موفق و موید باشید.

رئیس دانشگاه تبریز همچنین در نامه‌ای جداگانه، از خدمات و تلاش‌های دکتر اعلمی، معاون سابق پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه تبریز قدردانی کرد.

یادآور می شود: دکتر رضا محمدی استادیار دانشگاه تبریز و عضوهیات علمی گروه شیمی آلی و بیوشیمی است که مدرک کارشناسی شیمی و کارشناسی ارشد شیمی آلی خود را از دانشگاه تبریز اخذ نموده است. وی مدرک دکتری خود را در رشته نانوشیمی( نانوفناوری پلیمرها) از دانشگاه صنعتی دورتموند آلمان در سال 1393 اخذ نموده است. از جمله سوابق علمی وی می توان به عضویت در گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در دوران تحصیل، کسب رتبه سوم جشنواره بین المللی خوارزمی در سال 1385، کسب رتبه دوم فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد، چاپ و انتشار 48 مقاله ISI در مجلات معتبر بین المللی با ضریب تاثیر بالا، شرکت و سخنرانی و ارائه مقاله در بیش از  25 کنفرانس  بین المللی و ملی، انتخاب به عنوان یکی از دانشمندان دو درصد برتر جهان در سال 2019 ،  مجری 3 طرح پژوهشی، موسس شرکت دانش بنیان، عضویت در انجمن شیمی و عضویت در انجمن پلیمر ایران اشاره نمود.

رئیس اداره دانشجویان بین المللی دانشگاه تبریز از سال 1396، عضو شورای راهبردی پذیرش دانشجویان بین الملل دانشگاه تبریز، عضو شورای علمی مرکز پژوهشی مهندسی و علوم آب دانشگاه تبریز، عضو شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه تبریز، مسئول بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان آذربایجان شرقی، مشاور فرهنگی دانشکده شیمی، مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده شیمی، عضو شورای راهبردی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز و دبیر شورای هم اندیشی دانشکده شیمی از جمله سوابق اجرائی وی می باشد.