تازه های انتشارات: واردات و مدیریت زنجیره تامین بین المللی

مولفان: دکتر ناصر صنوبر، دکتر محمد فاریابی و مریم آوانسری
نشر: انتشارات دانشگاه تبریز
تاریخ و نوبت چاپ: 1399 اول

کتاب " واردات و مدیریت زنجیره تامین بین المللی " توسط دکتر ناصر صنوبر، دکتر محمد فاریابی، اعضای هیئت علمی گروه مدیریت دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز و خانم مریم آوانسری تالیف و از سوی انتشارات دانشگاه تبریز منتشر شده است.
درس واردات و زنجیره تامین بین المللی در آخرین ویرایش دروس دوره کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی به فهرست دروس اضافه شده و فاقد منبع درسی منسجمی است لذا در کتاب حاضر تلاش شده است مطابق با سرفصل پیشنهادی دوره مباحث کلیدی مربوطه از جمله مفاهیم مربوط به واردات، رویه ها، قوانین و دستور العمل ها، مسایل پرداخت و دریافت، حمل و بیمه و نیز امور لجستیک و زنجیره تامین بین المللی پوشش داده شود. و اما مهمترین کارکرد دیگر آن کمک به دست اندرکاران امور بازرگانی خارجی در داشتن یک کتاب مرجع برای آموزش مهارت های مربوطه در دوره های حین خدمت است. این کتاب در چهار بخش، هجده فصل و 527 صفحه تدوین شده و به دو صورت چاپی و الکترونیکی در اختیار علاقمندان قرار دارد.