کسب رتبه اول توسط دانشگاه تبریز در همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور در بین دانشگاه های کشور

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۴ کد : ۱۳۹۷۸ اخبار تصویری

دانشگاه تبریز در طرح همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور رتبه دوم را بدست آورد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر اساس نتایج ارزیابی عملکرد پایگاه‌های همکار با مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه تبریز در میان رتبه‌بندی 42 پایگاه همکار برای بازه زمانی  99-98 شمسی رتبه دوم را بدست آورده است.
در این رتبه بندی دانشگاه تبریز، در بین چهار شاخص اصلی این دوره ارزیابی در رضایت متقاضیان با کسب رتبه 10، اعتبار همکاری رتبه 4، عملکرد رابط رتبه 5، مشارکت در پروژه ارزیابی رتبه 25 و حجم همکاری ها رتبه دوم؛ در بین دانشگاه های کشور رتبه اول را کسب کرده است.
در این رتبه بندی ستاد نانو، دانشگاه تبریز و دانشگاه صنعتی شریف رتبه های اول تاو سوم را به خود اختصاص دادند.
بر اساس این گزارش، رضایت متقاضیان از همکاری با پایگاه میزبان، اعتبار همکاری، عملکرد رابط پایگاه، مشارکت پایگاه در پروژه ارزیابی و حجم همکاری انجام گرفته در پایگاه میزبان از جمله شاخص های اصلی این دوره ارزیابی اعلام شده است.
یادآور می شود: برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور؛ در راستای نیل به اهداف بلند مدت چشم‌انداز علمی کشور و بهره‌گیری از ذخایر علمی و حرفه‌ای سرمایه انسانی خارج از کشور، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به داخل توسط مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و با همکاری دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارک‌های علم و فناوری، شرکتهای فناور و مراکز رشد و نوآوری منتخب کشور به عنوان «پایگاه تخصصی همکار» اجرا می گردد تا در قالب حمایت از انجام پروژه‌های تحقیقاتی و فناورانه همچون پسادکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راه‌اندازی کسب و کارهای فناورانه، اشتغال در شرکت‌های فناور و برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی به ارتباط مؤثر متخصص و مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور یاری نماید.