درجدیدترین رتبه بندی دانشگاه­های عصر طلایی تایمز؛ دانشگاه تبریز در میان ۱۵۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفت

۰۷ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۷ کد : ۱۲۱۱۰ اخبار تصویری

دانشگاه تبریز در جدیدترین اعلام نظام رتبه بندی تایمز در عرصه دانشگاه­های عصر طلایی تایمز در رتبه میان 150دانشگاه برتر جهان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز در آخرین رتبه بندی که در 24 ژوئن سال 2020 منتشر شد دانشگاه تبریز بعنوان یکی از باسابقه ترین دانشگاه­های ایران رتبه 150-101 را کسب کرده است.

نظام رتبه بندی جهانی تایمز دانشگاه ها را به سه نوع دانشگاه های قدیمی (با بیش از 80 سال قدمت)، دانشگاه های ایجاد شده در عصر طلایی آموزش عالی (با قدمتی بین 50 تا 80 سال) و دانشگاه های جوان (با قدمتی زیر 50 سال) دسته بندی می کند. عصر طلایی نظام آموزش عالی به دوره ای اطلاق می­ شود که در آن تشکیل دانشگاه های جدید و سرمایه گذاری در عرصه تحقیقات علمی شتاب بیشتری گرفته است.

این نظام رتبه بندی دانشگاه­ های ایجاد شده در فاصله زمانی 1945 تا 1967 را شامل می­ شود و دانشگاه­ها  بر اساس میزان  امتیاز به دست آمده  در شاخص های آموزش، پژوهش، استناد، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی مورد  سنجش و رتبه بندی قرار می­ گیرند.

شایان ذکر است؛ دانشگاه تبریز بعنوان دومین دانشگاه ایران در سال 1326 مصادف با 1947 میلادی با دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نموده و از بدو تاسیس در عرصه های بین المللی حضوری فعال داشته و اولین دانشگاه ایرانی عضو اتحادیه بین‌المللی دانشگاه‌های جهان (IAU) است.