معرفی کتاب: اصول شیمی تجزیه با ویرایش جدید به چاپ چهارم رسید(دکتر سید مهدی گلابی و دکتر محمد حسین نقی پورآذر)

۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۸ کد : ۱۱۹۳۶ رویدادها و اطلاعیه ها

کتاب اصول شیمی تجزیه مبتنی بر واکنش­های شیمیایی در محلولها با ویرایش جدید برای چهارمین بار به همت دکتر سید مهدی گلابی و دکتر محمد حسین نقی پورآذر اساتید برجسته دانشکده شیمی دانشگاه تبریز، تالیف و توسط انتشارات ستوده 670 صفحه در به چاپ رسید.

این کتاب که در سالهای 1354،1356 و 1368  و در 11 فصل به چاپ رسیده بود پس از گذشت سی سال از آخرین چاپ، بر اساس تجربیات و بهره گیری از یافته های جدید مولفان دارای تغییرات و نوآوری های متعددی می­باشد.

در چاپ جدید کتاب، پنج فصل مستقل در خصوص بحث مفاهیم آمار و کاربردهای آن در تحلیل داده های تجزیه ای، طرح مفاهیم مربوط به ضریب مزاحم و ثابت های مشروط، ارائه کلیات در خصوص عیارهای اسید-باز در حلال های ناآبی، واکنش­ های تشکیل کمپلکس و کاربرد آنها در شیمی تجزیه، تعادل­های ته نشینی تعیین عیارهای رسوبی به کتاب اضافه شده است.

مولفان در ویرایش جدید بخشی با عنوان "خلاصه ­ای از آنچه گفته شد" اضافه نمود­ه اندکه نکات اساسی مطرح شده در صفحات قبلی را به خواننده یادآوری می­ کند، همچنین ذکر مثال همراه با راه حل وتمرین برای هر شانزده فصل از تغییرات ویرایش جدید کتاب است.