اطلاعیه مدیریت امور پژوهشی دانشگاه تبریز در مورد تسهیل مکاتبات اداری

۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۳ کد : ۱۱۵۹۹ رویدادها و اطلاعیه ها

به منظور تسهیل مکاتبات اداری با مدیریت امور پژوهشی دانشگاه تبریز و کاهش مراجعات حضوری، از همکاران محترم عضو هیات علمی درخواست می‌نماید مکاتبات خود را صرفا از طریق سیستم اتوماسیون اداری و با درج امضا ارسال نمایند.

*پژوهشگران محترم پسادکتری و دانشجویان عزیز نیز می‌توانند از آدرس پست الکترونیکی دانشگاه تبریز خود با درج "کدملی" و "شماره دانشجویی یا شماره پژوهشگری" برای انجام مکاتبات استفاده نمایند. آدرس پست الکترونیک مدیریت امور پژوهشی دانشگاه برای دریافت مکاتبات به صورت زیر می‌باشد:

ResearchAffairs@tabrizu.ac.ir

*یادآوری می‌نماید لازم است مواردی مانند گزارشات عملکرد پژوهشگران فرادکتری و یا درخواست پاداش مقالات دانشجویان از طریق سیستم اتوماسیون توسط استاد مربوطه ارسال گردد.

*خواهشمند است ضمن محدود نمودن مراجعه حضوری به این مدیریت به منظور رعایت پروتکل‌های موجود، در صورت نیاز به حضور در محل این مدیریت قبلا با کارشناس مربوطه هماهنگ فرمایید.