سیستم آموزش مجازی (LMS) دانشگاه تبریز راه اندازی گردید

۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۷ کد : ۱۱۴۷۹ اخبار تصویری
سیستم آموزش مجازی (LMS) دانشگاه تبریز راه اندازی گردید

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز ضمن  اشاره  به  برخی اقدامات و تمهیدات  دانشگاه تبریز در زمینه  آموزش مجازی افزودند با توجه  به  تعطیلی دانشگاهها جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و نظر به بخشنامه‌ها و تأکیدات مسئولان محترم وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری و ریاست محترم دانشگاه با تلاش‌های فراوان صورت گرفته سیستم آموزش مجازی (LMS) دانشگاه تبریز راه اندازی گردید.

دکتر باب الله حیاتی ضمن اعلام  برخی از مختصات این  سیستم  افزودند در این سیستم  امکان برگزاری 30 کلاس مجازی همزمان با ظرفیت 1000 نفر مهیا شده است ودر این رابطه، راهنماییهای لازم به صورت کامل و تصویری در خصوص کار با سیستم LMS نیز برای اساتید و دانشجویان گرامی در سایت گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه به آدرسhttp://vu.tabrizu.ac.ir  قرار داده شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز ضمن  اشاره  به انجام  آموزش‌های لازم در خصوص کار با سیستم به کارشناسان IT دانشکده‌ها افزودند اساتید و دانشجویان محترم پس از مطالعه فایل‌های راهنما چنانچه مشکلی در کار با سیستم داشته باشند میتوانند با کارشناسان IT دانشکده مربوطه تماس گرفته و یا مشکلات خود را با ایمیل vut@tabrizu.ac.ir مطرح نمایند.