مراسم گرامیداشت دهه فجر و روز زن در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۳ کد : ۱۱۳۶۵ اخبار تصویری

مراسم گرامیداشت دهه فجر و روز زن عصر روز گذشته با حضور جمعی از دانشگاهیان دانشگاه تبریز در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رئیس دانشگاه تبریز در این آیین ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و روز زن و مادر گفت: ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) بهترین بهانه و فرصت برای ارج نهادن و قدردانی از زحمات و تلاش های این قشر زحمت کش جامعه است.

دکتر مجیدی در ادامه با اشاره به ویژگی های بارز اخلاقی، تربیتی و فردی حضرت فاطمه زهرا(س) اضاف کرد: افتخار می کنیم، اسلام چنین زنانی را تربیت کرده که امروزه حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی برای دختران، زنان و حتی جوامع بشری است.

وی تاکید کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) برای همسر و فرزندان خود فردی فداکار، مهربان، دلسوز، از جان گذشته، عالم و ... بود که امروزه از آنان به افتخار یاد می کنند.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول بیش از 4 دهه از آن گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و به برکت خون شهدا، کشورمان در بسیاری از عرصه ها به دستاوردهای بزرگی دست یافته که نمونه بارز این امر رشد تولید علم و فناوری در دانشگاه ها و دیگر مراکز تحقیقاتی کشور است که کسب رتبه اول منطقه و رتبه 16 دنیا دلیل این ادعا است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز هم در طول حیات فعالیت خود و به خصوص بعد از انقلاب، در عرصه های مختلف پیشگام بوده است، تصریح کرد: شروع انقلاب فرهنگی، قرار گرفتن در بین 13 دانشگاه برتر و سطح یک کشور، سه دانشگاه حامی پژوهش، افزایش چشمگیر در آمد اختصاصی دانشگاه، حضور فعال در 8 سال دفاع مقدس، قیام 29 بهمن تبریز، حل مشکلات جامعه و صنعت و ... از جمله این دستاوردها است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه امروزه دانشگاه تبریز به دلیل تاثیرگذاری گه در عرصه های مختلف داشته و دارد به عنوان برند ملی، منطقه ای و جهانی مطرح است، یادآور شد: دانشجویان دانشگاه تبریز در دوران هشت سال دفاع مقدس نیز حضور فعالی داشتند و به خاطر پشتیبانی رزمندگان و شهادت 22 تن از دانشجویان بر اثر حمله ددمنشانه رژیم بعثی به دانشکده فنی این دانشگاه، امروزه از

دانشگاه تبریز به عنوان مشهدالشهدای دانشگاه‌های کشور، یاد می‌شود.

رئیس دانشگاه تبریز در ادامه همچنین با تاکید بر اینکه در سال های اخیر دشمنان این انقلاب با ترفندهای مختلف از جمله جنگ نرم و اقتصادی نمی خواهند، ملت ایران پیشرفت و رشد نمایند، تصریح کرد: برای شکست دشمنان و خنثی کردن تحریم ها باید به توان ملی و داخلی تکیه کنیم و از این رو به خاطر ظرفیت های که امروزه در دانشگاه ها و دیگر مراکز تحقیقاتی کشورمان در بخش های مختلف وجود داشته و دارد، می تواند نقش تعیین کننده ای در این راستا داشته باشد.

وی تاکید کرد: تحریم فرصت خوبی است با تکیه به توان ملی و به ویژه با شناسایی توانمندیها و ظرفیت های کشورمان در حوزه های مختلف به رشد و شکوفایی و توسعه پایدار برسیم.

بر پایه همین گزارش، اجرای برنامه های مختلف از جمله مسابقه، قرعه کشی، موسیقی و ... از جمله دیگر برنامه های جنبی این مراسیم بود.