حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه تبریز در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال ۹۸

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۶ کد : ۱۱۳۲۶ اخبار تصویری

دانشگاهیان دانشگاه تبریز در 41 سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، همچون سال های گذشته همگام با دیگر اقشار مختلف مردم با وجود بارش سنگین برف و هوای سرد، با شکوه تمام در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال شرکت نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ در این راهپیمایی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریز همچون سال های گذشته و همگام با دیگر اقشار مردم تبریز با تجمع در مقابل مسجد بزرگ این دانشگاه و حرکت به سمت مرکز اصلی راهپیمایی و با سر دادن شعارهایی علیه استکبار جهانی و در راس آنها آمریکا و اسرائیل بار دیگر با آرمان های حضرت امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری و شهیدان تجدید پیمان کردند.

یادآور می شود: دانشگاه تبریز در همین ارتباط نیز بیانیه ای صادر و از عموم مردم به ویژه دانشگاهیان، جوانان و دانشجویان برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت نموده بود.