راه‌اندازی پویش سیل مهربانی در دانشگاه تبریز برای کمک به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

۰۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۱۱۱۶۱ اخبار تصویری

دانشگاهیان دانشگاه تبریز با راه‌اندازی پویشی تحت عنوان "سیل مهربانی" به کمک سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان شتافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این پویش سیل مهربانی از دانشگاهیان خواسته شده که با توجه به جاری شدن سیل در مناطقی از کشورمان و با عنایت به اینکه دانشگاهیان همواره در امور مختلف خیرخواهانه پیشگام بوده اند؛ از این رو دانشگاه تبریز با راه اندازی پویشی تحت عنوان "سیل مهربانی" با هدف جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی به هموطنان سیل زده استان سیستن و بلوچستان  اقدام کرده است. لذا همکاران خیر و علاقمند که تمایل به این کار خداپسندانه دارند، می توانند از راه های ذیل در این پویش ما را همراهی نمایند.

1-  واریز وجه نقدی به شماره حساب 99999 هلال احمر نزد کلیه بانک ها

2-  کمک های غیرنقدی (با مراجعه به پایگاه های پیش بینی شده در سطح دانشگاه، کمک های غیرنقدی خود را به همکاران ذیربط تحویل فرمائید.)

بر پایه همین گزارش؛ بارش باران سیل‌آسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده بود، برخی استانها  از جمله سیستان و بلوچستان را تحت تاثیر قرار داده، گفته می شود در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دیده است.