شهادت سرافرازانه سردار حاج قاسم سلیمانی را تسلیت می گوییم/ بیانیه دانشگاهیان دانشگاه تبریز در واکنش به شهادت سردار سلیمانی

۱۳ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۵ کد : ۱۱۰۱۳ اخبار تصویری

دانشگاهیان دانشگاه تبریز در پی ترور سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی بیانیه منتشر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دانشگاهیان دانشگاه تبریز در پی ترور سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی و جنایتکارانه نیرو‌های آمریکایی بر لزوم انتقام خون این شهید بزرگوار اسلام تاکید کردند.

در بخشی از این بیانیه آمده است:

شهید سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی نماد استکبارستیزی و حق‌جویی آزادی‌خواهان عالم بود که از همان ابتدای مبارزه با استکبار و منافقین و در راس آنها با تکفیری ها و داعشی ها؛ بی ادعا و شجاعانه در میدان های مبارزه با شیاطین و اشرار آرزوی شهادت داشت و سرانجام هم به این مقام والا رسید و خون پاک او به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخته شد.

بدون شک اگر چه شهادت سرداران پرافتخار اسلام، سپهبد قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و همرزمان آنان، به دست دولت تروریست امریکا، برای ملت ایران، امت جهان اسلام و به خصوص برای آزادگان و مظلومان جهان دردناک است، اما به یقیین قطعا راه و منش آنان ادامه خواهد داشت. همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «به حول و قوّه‌ی الهی کار او و راه او متوقّف و بسته نخواهد شد، ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثه‌ی دیشب آلودند

به یقیین این حادثه، بار دیگر چهره جنایتکار امریکا را به جهانیان نشان داد که نباید به این دولت تروریست پرور اعتماد کرد.

دانشگاهیان دانشگاه تبریز در خاتمه ضمن محکومیت شدید این اقدام تروریستی و جنایتکارانه آمریکا، خواستارانتقام سخت از عاملان شهادت سردار قاسم سلیمانی شدند.