استاد دانشگاه تبریز پژوهشگر برتر کشور انتخاب شد

۲۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۰ کد : ۱۰۸۹۲ اخبار تصویری

در بیستمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری، استاد دانشگاه تبریز به عنوان پژوهشگر برتر کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتربابک قنبرزاده استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز، در بیستمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری  که با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، عنوان پژوهشگر برتر کشور را در گروه کشاورزی و منابع طبیعی کسب و لوح خود را دریافت کرد.

دکتر قنبرزاده استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است و جزو اساتید دانشگاه تبریز در جمع پژوهشگران یک درصد برتر ایرانی است و سوابق درخشانی در کارنامه علمی و پژوهشی خویش دارد.

وی همچنین بالاترین شاخص هرش(H-index) در میان اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی را دارد و اولین پژوهشگر برگزیده این دانشکده در سطح کشوری می باشد.

بر اساس همین گزارش، در این آیین از پژوهشگر و فناور برتر در حوزه‌های علوم انسانی،‌ هنر، کشاورزی و منابع طبیعی، فنی و مهندسی،‌ علوم پایه، پزشکی و دامپزشکی تجلیل بعمل آمد.