۱۳ استاد دانشگاه تبریز در جمع پژوهشگران یک درصد برتر

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۴ کد : ۱۰۸۳۵ اخبار تصویری

بر اساس اعلام پایگاه های (ESI) و (WOS)،  سیزده  استاد دانشگاه تبریز در جمع پژوهشگران یک درصد برتر ایرانی قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، معیار انتخاب پایگاه های (ESI) و (WOS)، بر اساس حوزه موضوعی، تعداد کل استنادها  در حوزه موضوعی، تعداد مقالات در حوزه موضوعی و تعداد کل مقالات( مقاله و مروری) بوده است.

بر اساس این شاخص ها امسال هم برای چندمین سال پیاپی  دکتر علیرضا ختائی در حوزه های موضوعی شیمی و محیط زیست، دکتر مهران صباحی، بهنام محمدی ایواتلو، دکتر وحید نورانی، دکتر سید حسین حسینی، دکتر سید محمد سید محمودی، دکتر سعید زینالی هریس، دکتر ابراهیم بابایی، دکتر مرتضی یاری و کاظم زارع در حوزه موضوعی مهندسی، دکتر سیامک طلعت اهری در حوزه موضوعی مهندسی علوم کامپیوتر، دکتر جلال شیری در حوزه موضوعی علم کامپیوتر و دکتر بابک قنبرزاده در حوزه موضوعی علوم کشاورزی در جمع پژوهشگران یک درصد برتر ایرانی قرار گرفتند.

خاطر نشان می شود: در سال گذشته  نیز بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز، 12 استاد دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان یک درصد دنیا  قرار داشتند.