درخشش دانشگاه تبریز در حوزه‌های مهندسی و فناوری در دنیا

۲۰ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۹ کد : ۱۰۵۹۹ اخبار تصویری

در نظام رتبه بندی تایمز۲۰۲۰ و یواس.نیوز ۲۰۲۰ دانشگاه تبریز در حوزه های موضوعی مرتبط با مهندسی و فناوری در جمع برترین دانشگاه های دنیا قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر رسول زوارقی، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تبریز، در این ارتباط گفت: طبق آخرین نتایج رتبه‌بندی موضوعی نظام جامع رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۰، دانشگاه تبریز در حوزه‌های مهندسی و فناوری (شامل زیرحوزه های مهندسی عمومی، مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک و هوافضا، مهندسی عمران و مهندسی شیمی) در میان ۹۰۳ دانشگاه دنیا، رتبه ۳۰۱ تا ۴۰۰ دنیا و رتبه دوم دانشگاه‌های ایران را به خود اختصاص داده است.

به گفته وی در این رتبه‌بندی دانشگاه تهران به همراه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، رتبه اول و دانشگاه تبریز به همراه دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، یاسوج و کاشان رتبه دوم دانشگاه‌های ایران را به دست آورده است.

دبیر کمیته علم سنجی دانشگاه تبریز در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز در رتبه بندی سال ۲۰۱۹ مهندسی و فناوری همین نظام رتبه بندی رتبه چهارم ایران و ۶۰۱ تا ۷۰۰ دنیا را به خود اختصاص داده بود، یادآور شد: همچنین بر مبنای نظام رتبه بندی یو.اس.نیوز ۲۰۲۰ نیز دانشگاه تبریز در حوزه موضوعی مهندسی رتبه جهانی ۱۷۸ را کسب کرده است.

به گفته وی امتیاز کلی دانشگاه تبریز در این نظام رتبه بندی در حوزه های موضوعی مرتبط با مهندسی ۸/۵۹ است که بر مبنای این امتیاز جایگاه ۲۷۸ دنیا را از نظر اعتبار پژوهشی جهانی، رتبه ۹۶ دنیا را از نظر اعتبار پژوهشی منطقه ای، رتبه ۱۷۱ را از نظر تعداد انتشارت مرتبط با مهندسی، رتبه ۶۲۶ را از نظر کنفرانس های مرتبط با مهندسی، رتبه ۱۶۴ را از نظر تاثیر استنادی نرمال شده در حوزه های مرتبط با مهندسی، رتبه ۱۴۹ دنیا را از نظر تعدادکل استنادات، رتبه ۱۱۶ را از نظر تعداد مقالات انتشار یافته در مجلات ۱۰ درصد برتر از نظر استنادی، رتبه ۱۲۲ جهانی را از نظر تعداد درصد انتشار مقاله در مجلات ۱۰ درصد برتر از نظر استنادی، رتبه ۲۷۶ را از نظر ارتباطات علمی بین المللی، رتبه ۶۶۹ را از نظر درصد آثار انتشارات با همکاری بین المللی، رتبه ۱۳۲ جهانی را از نظر تعداد انتشار مقالات در مجلات برتر ۱ درصد برتر از نظر استنادی و در نهایت رتبه ۲۰۸ جهانی را از نظر درصد انتشار مقاله در بین مجلات یک درصد برتر را به خود اختصاص داده است.