بر اساس رتبه‌بندی "یو اس نیوز" دانشگاه تبریز در بین دانشگاه های برتر جهان قرار گرفت

۰۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۵ کد : ۱۰۴۸۷ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۳۸۰۱

 

«یو اس نیوز» در جدیدترین رتبه‌بندی خود بیش از ۱۵۰۰ دانشگاه جهان را بر اساس 13 شاخص منحصر به فرد اندازه‌گیری و اعلام کرده است که بر اساس آن دانشگاه تبریز با کسب امتیاز ۳۷/۹ رتبه نهم دانشگاه های ایران، رتبه ۱۸۸ دانشگاه های آسیا و رتبه ۸۴۱ دانشگاه های جهان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر رسول زوارقی، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تبریز، در این ارتباط اظهار داشت: بر پایه ویرایش ۲۰۲۰ رتبه‌بندی بهترین دانشگاه‌های جهان «یو. اس. نیوز» دانشگاه تبریز با کسب امتیاز ۳۷/۹  در نظام بین المللی رتبه بندی .S.News2020   ،رتبه نهم دانشگاه های ایران، رتبه ۱۸۸ دانشگاه های آسیا، و رتبه ۸۴۱ دانشگاه های جهان را به خود اختصاص داده است.

به گفته وی این دانشگاه همچنین بر مبنای همین نظام بین المللی رتبه بندی از نظر شاخص ارتباطات علمی بین المللی رتبه ۲۶۶ دنیا را کسب کرده است.

دبیر کمیته علم سنجی دانشگاه تبریز در ادامه افزود: بر مبنای این نظام رتبه بندی بین المللی دانشگاه تبریز در حوزه موضوعی مهندسی، رتبه ۱۷۸ دنیا، در حوزه موضوعی شیمی، رتبه ۶۰۴ دنیا، و در حوزه موضوعی فیزیک رتبه ۶۹۴ دنیا را به دست آورده است.

بر پایه همین گزارش؛ بر مبنای همین نظام رتبه بندی، رتبه دانشگاه تبریز از نظر شاخص های مختلف آموزشی و پژوهشی به شرح زیر اعلام شده است:

رتبه جهانی از نظر ارتباطات بین المللی ۲۶۶

رتبه جهانی از نظر اعتبار پژوهشی جهانی ۶۵۹

رتبه جهانی از نظر اعتبار پژوهشی منطقه ای ۲۰۷

رتبه جهانی از نظر شاخص تعداد انتشارات ۶۹۵

رتبه جهانی از نظر تعداد کتب ۱۳۷۰

رتبه جهانی از نظر تعداد کنفرانس ها ۸۶۵

رتبه جهانی از نظر تاثیر استنادی نرمال شده ۱۱۰۴

رتبه جهانی از نظر تعداد کل استنادها ۷۶۹

رتبه جهانی از نظر تعداد انتشاراتی که در میان ۱۰ درصد برتر پر استناد هستند ۶۹۳

رتبه جهانی از نظر درصد انتشاراتی که در بین ۱۰ درصد برتر پر استنادهستند ۸۰۱

رتبه جهانی از نظر درصد از کل مقالات با ارتباطات بین المللی ۱۱۹۵

رتبه جهانی از نظر تعداد مقالات پراستنادی که در میان ۱ درصد برتر هستند ۹۳۹

رتبه جهانی از نظر درصد مقالات پراستنادی که در میان مقالات ۱ درصد برتر از نظر استنادی هستند ۱۱۹۹

یادآور می شود: این نظام به رتبه‌بندی ۱۵۰۰ مؤسسه برتر از نزدیکِ ۸۰ کشور از ۱۳ معیار کلیدی برای ارزیابی دانشگاه‌ها پرداخته است که از این تعداد 31 دانشگاه ایرانی در میان مؤسسه‌های برتر جهان جای گرفته که دانشگاه‌های «تهران»، «آزاد اسلامی»، «صنعتی شریف»، «صنعتی اصفهان»، «علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران»، «صنعتی امیرکبیر»، «صنعتی نوشیروانی بابل»، «تربیت مدرس»، «تبریز»، «شیراز»، «علوم پزشکی مشهد»، «علم و فناوری ایران»، «فردوسی مشهد»، «علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی»، «علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران»، «کاشان»، «علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان»، «یاسوج»، «یزد»، «گیلان»، «علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز»، «صنعتی سهند»، «رازی»، «اصفهان»، «شهید باهنر کرمان»، «علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز»، «بوعلی سینا»، «علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بقیه‌الله (عج)»، «ارومیه»، و «مازندران» مؤسسه‌هایی هستند که نامشان در این فهرست آمده است.


( ۱۴ )

نظر شما :