آغاز ثبت نام برای انتخاب دانشجویان نمونه در دانشگاه تبریز / ثبت نام تا ۴ آبان ماه

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۵ کد : ۱۰۳۹۳ اخبار تصویری

ثبت نام برای بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه همزمان با سراسر کشور امروز در دانشگاه تبریز هم آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: ثبت نام برای بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه در راستای انتخاب دانشجویان نخبه و ارج نهادن به علم اندوزان از 2۰ مهرماه  آغاز تا تاریخ 4 آبان ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

دکتر حسین امامعلی پور در ادامه با تاکید بر اینکه دانشجویان متقاضی می‌توانند در این مدت تعیین شده ضمن مطالعه دقیق آئین‌نامه ها و دستورالعمل ها اقدام به ثبت نام نمایند، تصریح کرد: علاقمندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی اینترنتی http://studentaffairs.tabrizu.ac.ir/fa مراجعه کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه این جشنواره همانند سال‌های گذشته تمام مراحل ثبت نام و مرحله داوری دانشگاهی و داوری مرحله کشوری در سامانه الکترونیکی انجام می‌پذیرد، یادآور شد: فرایند داوری جشنواره دانشجوی نمونه در دو مرحله دانشگاهی و کشوری برگزار می‌شود.

همین گزارش حاکی است: انتخاب دانشجوی نمونه، هر ساله، به منظور شناسایی و معرفی الگوی مناسب دانشجویی، افزایش مراتب معنوی و تشویق دانشجویان به پایبندی و گسترش اصول و ارزش های اسلامی و با هدف افزایش تحرک و شادابی اجتماعی و شناسایی استعدادهای برتر علمی و فرهنگی در میان دانشجویان، برگزار و نفرات حائز شرایط دانشگاه نیز برای انتخاب دانشجویان نمونه کشوری به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی خواهند شد.