آغاز بکار کنفرانس فیزیک ایران و بیست و سومین همایش دانشجویی فیزیک در دانشگاه تبریز

۰۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۱ کد : ۱۰۰۳۶ اخبار تصویری

کنفرانس فیزیک ایران و بیست و سومین همایش دانشجویی فیزیک، امروز با حضور جمعی از اساتید، محققان، دانشجویان و فعالان این حوزه به میزبانی دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز در این کنفرانس ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان و تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این همایش گفت: امیدوارم کنفرانس فیزیک ایران و بیست و سومین همایش دانشجویی فیزیک به میزبانی دانشگاه تبریز با حضور شرکت کنندگان با توجه به یافته های جدید این علوم به اهداف تعیین شده خود برسد.

دکتر اصغر عسگری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز نیز در این کنفرانس با معرفی برخی ظرفیت های این دانشگاه اظهار داشت: این خطه و در راس آنها شهر تبریز به عنوان مهد تولید علم، ادب و هنر و شهر دانشگاهی است که حدود 800 سال مرکز دانشگاهی به نام ربع رشیدی بوجود می آید و در این میان دانشگاه تبریز نیز در راس آنها تاسیس شده است.

وی تاکید کرد: دانشگاه تبریز در حال حاضر به عنوان دانشگاه جامع، برتر و مادر در شمال غرب کشور، در سال ۱۳۲۶ به عنوان دومین دانشگاه قدیمی ایران پس از دانشگاه تهران بوجود آمده و در حال حاضر نیز داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از 24 هزار  نفر دانشجو و ... یکی از دانشگاه های بین المللی، سطح یک و برتر کشور است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، در ادامه همچنین ضمن تشکر از رئیس انجمن فیزیک ایران در حمایت از برگزاری این همایش، در خاتمه از دست اندرکاران و فعالان برگزاری این کنفرانس تقدیر و تشکر کرد.

دکتر محمد رضا اجتهادی رئیس انجمن فیزیک ایران نیز در این کنفرانس اظهار داشت: دانشگاه تبریز در برگزاری این همایش کارهای نو و ابتکاری خوبی انجام داده که از جمله آنها می توان به تجلیل از پیشکسوتان حوزه فیزیک و پیوستن به باشگاه فیزیک ایران است که امیدواریم سایر دانشگاه ها نیز با الگو قرار دادن دانشگاه تبریز این روند را ادامه دهند.

به گفته وی دانشگاه تبریز هشتمین مرکز است که به باشگاه فیزیک ایران می پیوندد.

رئیس انجمن فیزیک ایران تصریح کرد: ما افتخار می کنیم، این کنفرانس به طور منظم و مداوم برگزار می شود و میزبانی این کنفرانس در سال های آینده هم مشخص است که سال آینده این کنفرانس در کرمانشاه، بعد از آنها به ترتیب در دانشگاه صنعتی اصفهان و زاهدان برگزار خواهد شد.

دکتر یاسر عبدی دبیر علمی این کنفرانی هم افزود: حدود 601 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده بود که از این تعداد در طول برگزاری این کنفرانس 85 مقاله در قالب شفاهی و 363 مقاله نیز به صورت پوستر ارایه خواهد شد.

به گفته وی برگزاری سه کارگاه آموزشی و رصد در بزرگترین رصدخانه کشور از دیگر برنامه های این کنفرانس است.

دکتر سهراب احمدی دبیر کمیته اجرایی این کنفرانس نیز اظهار داشت: کنفرانس فیزیک ایران بزرگترین گردهمایی ملی فیزیکدانان کشور است که به صورت سالانه توسط انجمن فیزیک ایران و باهمکاری دانشگاه های مختلف کشور برگزار می شود که امسال پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز میزبان کنفرانس فیزیک ایران و بیست و سومین همایش دانشجویی فیزیک است.

رئیس پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز در ادامه با تاکید بر اینکه این کنفرانس از امروز شروع شده و به مدت 4 روز ادامه خواهد داشت، اضافه کرد: حدود هفتصد نفر برای شرکت در این کنفرانس ثبت نام کرده بودند.

به گفته وی با برگزاری این کنفرانس بستر لازم برای ایجاد ارتباط بین متخصصان و پژوهشگران دانشگاهی از یک سو و مراکز فعال صنعتی و پژوهشی از سوی دیگر فراهم خواهد شد.

یادآور می شود: تجلیل از 5 نفر پیشکسوت این حوزه از جمله برنامه های آیین افتتاحیه این کنفرانس در دانشگاه تبریز بود.