رئیس دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه تبریز ابقا شد

۲۶ مهر ۱۴۰۵ | ۰۸:۳۹ کد : ۲۸۰۵۶ اخبار
تعداد بازدید:۱۶۸

 

دکتر لیلا خازینی با حکم دکتر محمدتقی اعلمی، رئیس دانشگاه تبریز، برای مدت دو سال دیگر در سمت رئیس دانشکده مهندسی شیمی و نفت این دانشگاه ابقا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدتقی اعلمی، رئیس دانشگاه تبریز، با صدور حکمی و با استناد به ماده ۶ آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دکتر لیلا خازینی را با توجه به تخصص، تعهد و تجربیات ارزشمند وی، برای مدت دو سال دیگر به‌عنوان رئیس دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه تبریز ابقا کرد.
در متن این حکم آمده است: «بنا به مراتب تخصص، تعهد و تجربیات ارزشمند جنابعالی و با استناد به مفاد ماده ۶ آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، به موجب این حکم و با حفظ سمت آموزشی، برای مدت دو سال دیگر به‌عنوان رئیس دانشکده مهندسی شیمی و نفت ابقا می‌شوید.
امیدوارم با استعانت از پروردگار متعال و رعایت جوانب شرعی و قانونی این حکم و جلب مشارکت دانشگاهیان و بهره‌گیری از توان علمی و تجربی خویش و با همدلی و استفاده از مشورت صاحب‌نظران، کارشناسان و نخبگان و ظرفیت‌های موجود در دانشگاه تبریز و با در نظر گرفتن نقش بی‌بدیل منابع انسانی سازمان، در تحقق شعارهای مهم دولت وفاق ملی بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌ها و مأموریت‌های تعیین‌شده، با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و رعایت منشورات اخلاقی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، در حفظ بیت‌المال و اعمال سیاست‌های مؤثر به‌منظور تسریع و دقت در انجام وظایف سازمانی، صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای جایگاه علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نهایت سعی و تلاش را مبذول دارید و وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید.
توفیق و سربلندی روزافزون سرکارعالی را از ایزد منان خواستارم.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه تبریز دانشکده مهندسی شیمی و نفت دکتر لیلا خازینی

آخرین ویرایش ۲۶ مهر ۱۴۰۵

نظر شما :