به میزبانی دانشگاه تبریز؛ سی و ششمین نشست اتحادیه دفتر تحکیم وحدت برگزار می شود

سی و ششمین نشست پایان دوره اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور دفتر تحکیم وحدت در روزهای 25 الی 27 تیرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مهران گلزاری دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت دانشگاه تبریز امروز با اعلام این خبر اظهار داشت: سی و ششمین نشست پایان دوره اتحادیه دفتر تحکیم وحدت با شعار «نوسازی مشارکت، کارآمدی جمهوریت» با حضور اعضای فعال این دفتر در دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.

یادآور می شود: اتحادیه انجمن های اسلامی و سازمان‌های دانشجویی سراسر کشور یا دفتر تحکیم وحدت یک سازمان دانشجویی در کشور است که ابتدا با گرد هم آمدن «انجمن های اسلامی» دانشکده‌های گوناگون در سال 1359 به عنوان «مرکز انجمن های اسلامی دانشجویان» شکل گرفت و در سال 1361 به طور رسمی تشکیل شد.