انتخاب اعضای جدید شورای صنفی – رفاهی دانشجویان دانشگاه تبریز

۰۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۹ کد : ۹۷۰۵ اخبار

اعضای اصلی و علی البدل شورای صنفی رفاهی دانشجویان دانشگاه تبریز انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، انتخابات شورای صنفی رفاهی دانشجویان دانشگاه تبریز، 18 خردادماه امسال برگزار شد و پس از پایان رای گیری مجتبی عظیمی، بنیامین بارانی، سهیل سلیمی، نازنین یوسفی، محمدرضا شیری، محسن طاهری، یاشار پیدایش، معصومه عباسقلیزاده و مهدی کیا به عنوان اعضای اصلی و ساناز رضایی، امین علیزاده و محمد اتابکی به عنوان اعضای علی البدل شورای صنفی رفاهی دانشجویان دانشگاه تبریز انتخاب شدند.

یادآور می شود: در آیینی با حضور دکتر حسین امامعلی‌پور معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، اعضای جدید این شورا معرفی شد.

همین گزارش حاکی است؛ اعضای این شورا برای مدت یکسال به فعالیت خواهند پرداخت.

دانشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از 24 هزار  نفر دانشجو و ... یکی از دانشگاه های بین المللی، سطح یک و برتر کشور است.