مراسم گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر در دانشگاه تبریز

مراسم  گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر با حضور جمعی از دانشگاهیان تبریز در تالار شهید باکری این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر میر رضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز در این آیین با تاکید بر اینکه پیروزی ملت ایران بر کشور عراق فقط به کمک و  یاری الهی امکان پذیر شد، اظهار داشت: در دوران 8 سال دفاع مقدس ملت ایران با وجود کمترین امکانات و تنها تمسک مردم  به  نیروی الهی و  همدلی توانستند، رژیم تا دندان مسلح و مورد حمایت اکثر کشورهای بزرگ و قدرتمند را  از کشورمان بیرون برانند و پیروز شوند.

به گفته وی یاری الهی ابزارهایی می خواهد  و انسان  های خداجو و ایثارگری که در راه  خدا جهاد می کنند،  ابزارهای خداوند برای برقراری قدرت حق در روی زمین هستند  و این  نوع یاری عملا در طول هشت سال دفاع مقدس محقق شد.

حجت الاسلام  محمد انوری مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با بیان اینکه ملت  ایران در دوران 8 سال دفاع مقدس  با  توکل به  قدرت خداوندی و بهره گرفتن از مکتب ائمه اطهار(ع) و پیروی از منویات رهبرکبیر انقلاب اسلامی، برگ زرینی دیگری در تاریخ پر افتخار معاصر ایران اسلامی افزودند، یادآور شد: حماسه سوم خرداد برگ زرینی از تاریخ سراسر افتخار ملت بزرگی است که با توکل به خداوند متعال، با وجود علی رغم بسیاری از مشکلات  اقتصادی، نظامی و سیاسی  فراهم شد.

به گفته وی امروزه اقتدار ملت ایران در عرصه های مختلف به خاطر رشادت ها، ایثار، گذشت و خون این شهدا بوده است.

وی بازخوانی وصیت نامه های شهداء را برای نسل  امروز ضروری بیان کرد و اضافه کرد: شناخت کافی درمورد ایمان و اعتقادات رزمندگان  هشت سال دفاع مقدس برای نسل امروز راهگشا است و بر این اساس می تواند  زمینه ساز اعتقاد  راسخ  جوانان  از صبر و تقوای رزمندگان  در راه مقاومت در برابر حملات و توطئه های نظامی و غیر نظامی دشمنان  این مرزو بوم شود.

همین گزارش حاکی است؛ ذکر خاطره گویی و تقدیر از برگزیدگان  مسابقه ادبی رمضان از دیگر برنامه این آیین بود.