تجلیل از دانشجویان دانشگاه تبریز مقام آور تورنمنت بین المللی

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۳ کد : ۹۳۶۴ اخبار

در آیینی از دانشجویان دانشگاه تبریز مقام آور تورنمنت بین المللی چند جانبه دانشگاه های منطقه که به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد، تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این تورنمنت بین المللی چند جانبه دانشگاه های منطقه که با شرکت 9 دانشگاه از چهار کشور( ترکیه لبنان عراق جمهوری اسلامی ایران ) با حضور دانشگاه های آتاتورک ارزروم ترکیه، تکنینک ارزروم ترکیه ، علوم پزشکی ارومیه، صلاح الدین اقلیم کردستان عراق، لبنان بیروت، تبریز، علوم پزشکی ارومیه، آذرآبادگان ارومیه و دانشگاه ارومیه ) در چهار رشته ورزشی والیبال ، فوتسال، بدمینتون و تنیس روی میز برگزار شد که در نهایت دانشجویان دانشگاه تبریز در دو رشته موفق به کسب مقام شدند.

در این دوره از مسابقات در رشته بدمینتون ( در بخش دوبل ) دانشجویان ( وحید صادقی و مهریار میرزایی ) مقام دوم را کسب کردند.

در رشته تنیس روی میز در بخش انفرادی نیز احسان دهقانی و دانیال سلامی مقام های اول و دوم این دوره مسابقات را بدست آوردند.

همین گزارش حاکی است؛ تورنمنت بین المللی چند جانبه دانشگاههای منطقه با شرکت 220 ورزشکار از 9 دانشگاه به مدت پنج روز به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد.