دیدار رئیس دانشگاه تبریز با دو خانواده شهید این دانشگاه

دکتر میر رضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز و حجت الاسلام رحیم همزبان، مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تبریز، با دو خانواده شهید این دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این دیدار رئیس دانشگاه تبریز به همراه مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه با  خانواده های شهید والامقام بیاض علی اسدی فرد از شهدای کارگاه دانشکده فنی و ابراهیم سلمانی از شهیدان جنگ تحمیلی و پدر فاطمه سلمانی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته  شیمی دانشگاه تبریز دیدار نمودند.

در این دیدارها دکتر مجیدی ضمن  گرامیداشت یاد و خاطره  فداکاری ها و رشادت های شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و در این میان شهدای دانشگاه تبریز؛ امنیت و آسایش امروز کشورمان را مرهون  ایثارگری و رشادت های این شهیدان  دانست و در ادامه صبر و استقامت  خانواده های  بزرگوار این  شهیدان  والامقام را قابل ستایش بیان کرد.