حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه تبریز در راهپیمایی ۲۲ بهمن چهلمین انقلاب اسلامی

۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۲ کد : ۸۷۹۸ اخبار تصویری

دانشگاهیان دانشگاه تبریز در چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، همچون سال های گذشته همگام با دیگر اقشار مختلف مردم با شکوه تمام در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال شرکت نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ در این راهپیمایی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریز همچون سال های گذشته و همگام با دیگر اقشار مردم تبریز با تجمع در مقابل مسجد بزرگ این دانشگاه و حرکت به سمت مرکز اصلی راهپیمایی و با سر دادن شعارهایی علیه استکبار جهانی و در راس آنها آمریکا و اسرائیل بار دیگر با آرمان های حضرت امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری و شهیدان گلگون کفن انقلاب و دفاع مقدس و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان کردند.

یادآور می شود: دانشگاه تبریز در همین ارتباط بیانیه ای صادر و از عموم اقشار مختلف مردم  و به ویژه دانشگاهیان برای حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن سال 1397 دعوت کرده بود.